Novosti

IVANČICA PREUZELA DJEČJI BREND CIPELA BAMBI

Trgovačko društvo Ivančica d.d. u potpunosti je pripojilo trgovačko društvo Bambi d.o.o. u cilju stvaranja još snažnijeg brenda za domaće i inozemno tržište

Od 1. srpnja 2015. Ivančica d.d. pripajanjem preuzima svu pokretnu i nepokretnu imovinu, prava i obveze trgovačkog društva  Bambi d.o.o. Akvizicijom Bambija u poslovanje Ivančice d.d. brend Bambi postaje dio Froddo brenda čime se stvara još snažniji  brend dječjeg segmenta, kako u proizvodnji, tako i u dizajnu.

Koje promjene očekuju kupce?

U narednom će se periodu odvijati rebranding prodajnih mjesta Bambi, Bambi trgovine dobit će novi izgled, a poslovanje će nastaviti pod imenom Froddo.

S jesenskom kolekcijom 2015. tržištu će biti prezentirana posebna linija Bambi steps - koraci za najmlađe. Obuća iz linije Bambi steps s laganim i fleksibilnim đonom izrađena od najkvalitetnijih prirodnih materijala bit će dostupna u rasponu veličina od 17 do 27.

Osim pripajanja Bambija, i brend Froddo će od jeseni zaživjeti uz novu filozofiju koja uključuje novi vizualni identitet te novi shop koncept.

Tvrtka Ivančica iduće godine obilježava 70 godina postojanja, a stalnim poboljšanjima proizvoda i usluga prema željama i potrebama kupaca stvara lidersku poziciju u segmentu dječje obuće na domaćem i europskom tržištu.


Pripajanje trgovačkog društva BAMBI d.o.o. Jalkovec trgovačkom društvu IVANČICA d.d. Ivanec

Obavijest dioničarima

Nacrt Ugovora o pripajanju društva s ograničenom odgovornošću dioničkom društvu

GFI-POD Bambi d.o.o. 2012.-2014. godina

GFI-POD Ivančica d.d. 2012.-2014. godina