Realiziran projekt u okviru ugovora o dodjeli posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti

Ivančica d.d. potpisala je ugovor sa Zavodom za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom o dodjeli posebnih sredstava.

U skladu s potrebom kontinuiranog unapređenja poslovanja u cilju povećanja konkurentnosti i održivosti poslovanja Radne jedinice za zapošljavanje osoba s invaliditetom RJ IVANČICA (integrativna radionica) i Ivančice d.d. u cjelini, Uprava Društva pripremila je Projekt nabave opreme za RJ IVANČICA.  

Projekt je prijavljen na Javni natječaj o dodjeli posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti u integrativnim radionicama, raspisan od strane Zavoda. Nakon dobivanja pozitivne ocjene, 10. prosinca 2021. godine Ivančica d.d. potpisala je Ugovor o dodjeli posebnih sredstava sa Zavodom za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom u iznosu od 3.461.038,12 kuna

Ukupni iznos sredstava dodijeljen je isključivo za nabavu novih tehnologija i opreme za proizvodnju u svrhu zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom.

Projekt je u potpunosti realiziran u kolovozu 2022., a ostvarena vrijednost ulaganja iznosi 3.463.778,21kn.

Ovim projektom je:

Kontakt osoba za više informacija: Anica Bukovec

Ovaj projekt financira Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost poduzeća Ivančica d.d.