Naša priča

Medo

Povijest

Ivančica je osnovana kao maleni obrt skupine postolara. Uzajamnom pomoći, nadogradnjom znanja i mukotrpnim radom postali smo tvrtka s preko 600 zaposlenih – danas vodeći proizvođač obuće u Hrvatskoj. Broj je narastao, ali duh početnog entuzijazma i solidarnosti ostao je isti – još od davne 1946 godine.

Kvaliteta

U Ivančici se dnevno proizvede 3.500 pari cipela. Kako čovjek u prosjeku dnevno napravi 18.000 koraka, a dijete čak i više, smatramo da je svaki od tih koraka naša odgovornost, ali i naša nagrada. Odgovorno smo poduzeće, a svojim potrošačima nudimo zdravstveno ispravan proizvod koji je kontroliran u svim fazama nastanka proizvoda. Svaka cipela koju nudimo na tržištu proizvedena je od prirodne kože, na ekološki način bez štetnih tvari i spojeva kao što je Chrom – VI. Proizvodimo cipelice koje brinu o okolišu jednako kao i o zdravlju djeteta.

Misija

Težimo kontinuiranoj izvrsnosti u svim aspektima našeg održivog poslovanja, od inovativnog dizajna do korisničkog iskustva.

Vizija

Oblikujemo društvo u kojem je dječja obuća više od osnovne potrebe, izraz je individualnosti i ekološke svjesnosti. Mijenjamo način na koji razmišljamo o obući, kreiramo osobnu priču spajajući visokotehnološka rješenja s jedinstvenim dizajnom.

Naše vrijednosti

Pozitivno utječemo na stvaranje zdravih generacija, kontinuiranim poboljšanjem naših proizvoda i usluga. Pokreće nas osmijeh i sreća djece i roditelja. Njegujemo tradiciju koja je utkana u svaki naš proizvod. Naše vrijednosti su dosadašnja postignuća u održivom poslovanju koja osim gospodarske učinkovitosti podrazumijevaju našu odgovornost prema svim dionicima u poslovanju i odgovornost prema društvu u cjelini.Naši zaposlenici su naša najveća snaga. Njihove vještine, znanje i predanost su ono što čini Froddo uspješnom markom. Primarno su naše poslovne aktivnosti usmjerene prema našim kupcima. Prepoznajemo potrebe i očekivanja naših kupaca, uvažavamo ih u razvoju naših froddo kolekcija. Kontinuirano ulažemo u naše zaposlenike, nove tehnologije, energetsku učinkovitost i unapređenja poslovnih procesa, kako bismo stvorili što bolje radno okruženje, a poslovni sustav učinili što učinkovitijim.Nastojimo kontinuirano povećavati naš zeleni otisak kako bi doprinijeli zdravom životu budućih generacija. Humanitarno djelujemo i podupiremo rad raznih udruga.

Medo

Vrijednosti branda

Svako je stopalo, baš kao i dijete, različito. Mi to znamo. I zato pronalazimo ljepotu u razvoju i proizvodnji naših cipela. Birajući individualni pristup, obećajemo da ćemo stvarati prema željama djece i roditelja te svakom djetetu pristupati posebno čineći ga sretnijim i snažnijim.

Certifikati kvalitete i nagrade

Poslujemo u okvirima sustava upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima certifikata ISO 9001:2015, koji kupcima garantira najviši mogući nivo kvalitete proizvoda i usluga u djelatnostima proizvodnje, veleprodaje i maloprodaje obuće.

Posjedujemo i certifikat ISO 14001:2015, sustav upravljanja zaštitom okoliša. Taj je certifikat dokaz kako se brinemo o tome da utjecaji proizvodnih aktivnosti budu maksimalno kontrolirani, a na okoliš utječu na najmanji mogući način.

U svom poslovanju koristimo SAP ERP poslovni informacijski sustav. SAP poslovni sustav doprinosi optimizaciji poslovnih procesa – olakšava povezanost procesa i komunikacije u cilju postizanju optimalnih učinaka u svim dijelovima poslovanja – a posebno kvalitete proizvoda.

Od 2017. godine korisnici smo znaka „ZelEn – prijatelj prirode“, kojim potvrđujemo korištenje električne energije u proizvodnji, dobivene iz obnovljivih izvora energije. U svom poslovanju posebnu pažnju posvećujemo ekološkoj proizvodnji i očuvanju prirode.

2018. godine Froddo web shop nagrađen je titulom web trgovca godine u kategoriji obuće. Web trgovca godine biralo je preko 20.517 hrvatskih online kupaca i stručnjaka s područja web trgovine. 

X

X