Naša priča

Medo

Povijest

Ivančica je osnovana kao maleni obrt skupine postolara. Uzajamnom pomoći, nadogradnjom znanja i mukotrpnim radom postali smo tvrtka s preko 600 zaposlenih – danas vodeći proizvođač obuće u Hrvatskoj. Broj je narastao, ali duh početnog entuzijazma i solidarnosti ostao je isti – još od davne 1946 godine.

Kvaliteta

U Ivančici se dnevno proizvede 3.500 pari cipela. Kako čovjek u prosjeku dnevno napravi 18.000 koraka, a dijete čak i više, smatramo da je svaki od tih koraka naša odgovornost, ali i naša nagrada. Odgovorno smo poduzeće, a svojim potrošačima nudimo zdravstveno ispravan proizvod koji je kontroliran u svim fazama nastanka proizvoda. Svaka cipela koju nudimo na tržištu proizvedena je od prirodne kože, na ekološki način bez štetnih tvari i spojeva kao što je Chrom – VI. Proizvodimo cipelice koje brinu o okolišu jednako kao i o zdravlju djeteta.

Misija

Stvaramo inovativnu, visoko kvalitetnu i funkcionalnu obuću, koja nastaje u poticajnom okružju, na zadovoljstvo kupaca, zaposlenika i vlasnika.

Vizija

Naša vizija temelji se na povećanju tržišnog udjela na stranim tržištima uz najkvalitetnije, najmodernije i najudobnije cipelice.

Naše vrijednosti

Pozitivno utječemo na stvaranje zdravih generacija, kontinuiranim poboljšanjem naših proizvoda i usluga. Pokreće nas osmijeh i sreća djece i roditelja. Njegujemo tradiciju koja je utkana u svaki naš proizvod.

Medo

Vrijednosti branda

Svako je stopalo, baš kao i dijete, različito. Mi to znamo. I zato pronalazimo ljepotu u razvoju i proizvodnji naših cipela. Birajući individualni pristup, obećajemo da ćemo stvarati prema željama djece i roditelja te svakom djetetu pristupati posebno čineći ga sretnijim i snažnijim.

Certifikati kvalitete i nagrade

Poslujemo u okvirima sustava upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima certifikata ISO 9001:2015, koji kupcima garantira najviši mogući nivo kvalitete proizvoda i usluga u djelatnostima proizvodnje, veleprodaje i maloprodaje obuće.

Posjedujemo i certifikat ISO 14001:2015, sustav upravljanja zaštitom okoliša. Taj je certifikat dokaz kako se brinemo o tome da utjecaji proizvodnih aktivnosti budu maksimalno kontrolirani, a na okoliš utječu na najmanji mogući način.

U svom poslovanju koristimo SAP ERP poslovni informacijski sustav. SAP poslovni sustav doprinosi optimizaciji poslovnih procesa – olakšava povezanost procesa i komunikacije u cilju postizanju optimalnih učinaka u svim dijelovima poslovanja – a posebno kvalitete proizvoda.

Od 2017. godine korisnici smo znaka „ZelEn – prijatelj prirode“, kojim potvrđujemo korištenje električne energije u proizvodnji, dobivene iz obnovljivih izvora energije. U svom poslovanju posebnu pažnju posvećujemo ekološkoj proizvodnji i očuvanju prirode.

2018. godine Froddo web shop nagrađen je titulom web trgovca godine u kategoriji obuće. Web trgovca godine biralo je preko 20.517 hrvatskih online kupaca i stručnjaka s područja web trgovine.